• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriele bankpoten

Industriele bankpoten en loungeframe

Heeft u zelf, of maakt u zelf, een eiken, steigerhouten of andere plank / blad, dan kunt u bij bij ons terecht voor een passende set industriële bankpoten. Deze bankpoten zijn qua hoogte en afmetingen ideaal voor het samenstellen van een eetkamerbank, maar worden ook veel toegepast voor bijvoorbeeld bijzettafels of audiomeubels.  

Onze bankpoten worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook nog veilig is. De bevestigingsplaten worden gesneden op industriële lasersnijmachines om de maatvoering en afwerking te garanderen. Hierdoor zijn onze bankpoten ideaal voor het vervaardigen van een leuke industriële bank.

Verschillende industriële stalen bankpoten

Wij verkopen verschillende industriële bankpoten die ideaal gecombineerd worden met onze tafelonderstellen. De bankpoten zijn zo ontworpen dat u comfortabel aan uw tafel kunt zitten. De hoogte van de bankpoten is 43cm, vaak worden onze industriële bankpoten gecombineerd met 3cm steigerhout of 4cm eikenhout, hierdoor komt de totale hoogte van uw industriële bank uit op 46 of 47 cm, ideaal om aan de tafel te zitten. Afhankelijk van de stijfheid van het houten zijn vaak 2 stalen bankpoten voldoende, bij lange industriële banken waar relatief dun/zacht hout voor wordt gebruikt kunnen soms 3 stalen bankpootjes benodigd zijn. Natuurlijk kunt u hierover contact met ons opnemen en adviseren wij u graag.

Wij verkopen industriële bankpoten met leuning en bankpoten zonder leuning. De industriële bankpoten zonder leuning verkopen wij in 3 modellen:

Onze stalen bankpoot X is leuk te combineren bij onze industriële X tafelpoten, matrix tafelpoten en dubbele kruisonderstellen.

industriele bankpoot H

Door de rustige vorm van ons industriële bankpoot H kan deze eigenlijk met elke tafelpoot gecombineerd worden; van onze zware industriële V tafelpoot tot de simplistische stalen frame poot. Daarnaast verkopen wij de slanke industriële scissor bankpoot, welke natuurlijk leuk combineert met onze stalen scissor tafelpoot maar natuurlijk ook met veel andere tafelpootvormen.

De industriële bankpootjes met leuning passen bij vrijwel elke vorm tafelpoot. Door de zithoek van het rug/zitgedeelte zit de industriële bank zeer comfortabel, ook bij lange eetsessies. Net als onze andere stalen bankpoten heeft deze bankpoot een hoogte van 43cm. Voor deze industriële bank raden wij aan houten planken te gebruiken met een breedte van 30-40cm, voor zowel het zitgedeelte als het ruggedeelte.

industriele-bankpoot-leuning

Een leuke loungebank of loungeframe?

Opzoek naar een industriële loungebank? Ook daar verkopen wij een oplossing voor; ons industrieel loungeframe. Ons loungeframe wordt standaard dubbel gecoat zodat hij bestand is tegen de weersomstandigheden in uw tuin. Het enige wat u hoeft te doen is houtenplanken monteren tussen de loungeframes, de lengte van het hout bepaalt het aantal zitplaatsen. Voor een goedkope oplossing kunt u steigerhout monteren, maar ook verschillende hardhoutsoorten kunnen gebruikt worden in combinatie met ons industriële loungeframe. Voor een optimaal zitcomfort raden kunt u buitenkussens aanschaffen, de maat 60x60 cm is hier geschikt voor. 

industriele bankpoten loungeframe

Duurzame poedercoating

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze industriële bankpoten standaard van een poedercoating, dus geen kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat. 
Onze stalen bankpoten worden aangestraald om de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de tafelpoten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht.

Bankpoten voor buiten? Dan raden wij de verzinkte bankpoten aan, onze verzinkte bankpoten worden ondergedompeld in een vloeibaar zinkbad zodat ze zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde voorzien zijn van een dikke zinklaag. Dit proces maakt de verzinkte bankpoten uitermate geschikt om jarenlange buiten te plaatsen. Omdat we ook een ruime keuze hebben in verzinkte tafelonderstellen kunt u samen met de verzinkte bankpoten een leuke combi maken.