• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stalen tafelpoten in veel uitvoeringen

Bij industriele-tafels.com vindt u een ruim assortiment aan stalen tafelpoten. Wij verkopen de bekende stalen tafelpoten zoals de x, u en trapezium tafelpoten maar ook de ingewikkelde matrix en twist stalen tafelpoot.

Koop uw stalen tafelpoten enkel gepoedercoat!

Aangezien stalen tafelpoten snel gaan roesten worden ze door ons voorzien van een industriële poedercoating. Wij leveren deze coating standaard in het wit en zwart maar u kunt uw stalen tafelpoten ook in een andere kleur door ons laten coaten.

Professioneel gelaste stalen tafelpoten

Onze stalen tafelpoten worden gelast door vakkundige lassers voor mooie lassen en goede passing. Hierdoor staan de stalen poten stabiel op de grond en kunnen ze zelfs de zwaarste tafelbladen dragen. Aan de onderzijde van de stalen tafelpoten lassen wij speciale stalen stripjes of monteren wij stelvoetjes om zo uw vloer te beschermen. De bevestigingsplaten voor onze stalen tafelpoten worden gesneden op de laser en zijn voorzien van veel ronde- en sleufgaten, hierdoor kunt u de stalen tafelpoot goed vastzetten.

Kijk snel in onze ruimte assortiment stalen tafelpoten, daarnaast verkopen wij ook stalen poten voor bankjes en salontafels.