• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stalen tafelpoten in veel uitvoeringen

Stalen tafelpoten vindt u veelvuldig bij industriele-tafels.com Wij verkopen de bekende stalen tafelpoten zoals de x, u en trapezium stalen tafelpoten maar ook de ingewikkelde Matrix en Twist tafelonderstellen.

Stalen tafelpoten altijd voorzien van poedercoating!

Stalen tafelpoten, onbehandeld,  gaan snel roesten daarnaast zit er een vettig beschermlaag op het staal waardoor uw kleding vies kan worden wanneer u in aanraking komt met de stalen tafelpoten. Wat ook vaak vergeten wordt is dat onbehandeld staal kan reageren met het looizuur wat in veel houtsoorten zit, hierdoor kunnen er zwarte vlekken ontstaan in uw parketvloer of in uw tafelblad. Wij leveren daarom onze stalen tafelpoten altijd met een poedercoating deze coating is standaard wit, zwart of transparant (zodat het staal zichtbaar blijft).

onbehandelde transparante poedercoating stalen tafelpoten

Stalen tafelpoten gemaakt door professionals

Stalen tafelpoten worden door vakkundige lassers gelast voor mooie lassen, goede passing en een sterk geheel. Hierdoor staan de stalen tafelpoten stabiel op de grond en kunnen ze zelfs de zwaarste tafelbladen dragen. Aan de onderzijde van de stalen tafelpoten lassen wij speciale stalen stripjes of monteren wij stelvoetjes om zo uw vloer te beschermen. De bevestigingsplaten voor onze stalen tafelpoten worden gesneden op de laser voor hoge precisie en zijn voorzien van veel ronde- en sleufgaten, hierdoor kunt u de stalen tafelpoot goed vastzetten.

Stalen tafelpoten uit voorraad en snel geleverd

In ons magazijn in Bleiswijk hebben wij een grote voorraad stalen tafelpoten staan, hierdoor kunnen wij snel leveren. U kunt uw stalen tafelpoten bij ons komen afhalen of wij zorgen dat deze netjes per DHL verstuurd worden.

Kijk snel in onze ruimte assortiment stalen tafelpoten, daarnaast verkopen wij ook stalen poten voor bankjes en salontafels.