• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Handgemaakte Industriële tafels met eiken blad en stalen tafelpoot

Bent u op zoek naar een stoere eiken tafel met een industriële look? Onze robuuste industriële tafels zijn voorzien van rustiek eiken tafelbladen, gecombineerd met zware industriële tafelpoten. De combinatie van zware industriële tafelpoten en rustiek eikenhout zorgen voor een stoere en onverwoestbare tafel. 

Op onze website kunt u terecht voor een ruime keuze aan industriële eettafels , zo hebben wij een boomstamtafel met kruispoten in ons assortiment maar ook kunt u bij ons terecht voor een tafel met onze zeer zwaar uitgevoerde V poot.

Al onze stalen onderstellen worden zorgvuldig gepoedercoat alvorens ze verkocht worden, zo bent u altijd verzekerd van een tafelpoot in hoogwaardige kwaliteit. 


Een boomstamtafel combineren met verschillende woonstijlen 

Wat voor soort woonstijl u ook heeft, een boomstamtafel is met alle verschillende soorten woonstijlen te combineren. Doordat u bij ons de volledige tafel kunt samenstellen, maakt u gewoon keuzes die het beste bij uw woonstijl passen. Zo kiest u bij een industrieel interieur waarschijnlijk voor een stoer, zwaar stalen onderstel uitgevoerd in zwart waar je bij een Scandinavische woonstijl wellicht eerder de keuze maakt voor een slank, wit gepoedercoat onderstel. 

In de tabel hier onder zie je welke verschillende interieurstijlen er zijn en wat de kenmerken van de verschillende woonstijlen zijn. Zie ook hoe je onze boomstamtafels kunt combineren met de stijl die bij jou past. In de tabel is te zien dat in vrijwel elke interieurstijl hout naar voren komt. 

Scandinavisch interieur Licht, wit, licht hout, verfijnd, grijstinten, ronde vormen 
Landelijk interieur Robuust, natuurlijk, natuurtinten, doorleefd hout, linnen, breisels 
Industrieel interieur Stoer, metaal, hout, beton, strak, grafische dessins
Bohemian interieur Terracotta, rotan, wit, Ibiza, oud hout, kleurrijk 
Minimalistisch interieur Kleine meubelen, niet te veel poespas, duurzame materialen, wit, grijs, beton 
Klassiek interieur Rijke materialen, fluweel, linnen, hout, doorleefd leer, erfstukken 
Basic interieur Fris, licht, leefbaar, hout, beton, rechte lijnen
Romantisch interieur Vrouwelijke dessins, zachte materialen, rechte lijnen, licht hout, pastel  
Design interieur Aandacht voor luxe, beton, moderne materialen, wit, naturel, hout 
Vintage interieur Rommelmarkt, rond, rechthoekig, hout, leer, glas

Bron: Vtwonen 

Stel uw eigen tafel samen 

Anders dan bij een standaard meubelwinkel kunt u bij ons uw volledige tafel zelf samenstellen. Zo kiest u de gewenste afmeting van uw tafelblad, de vorm van het blad, de behandeling die er op moet komen en het onderstel waar u het geheel mee af wilt maken. Naast de keuze voor het model tafelpoot kunt u ook kiezen of u deze in het zwart of in het wit zou willen. 

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw industriële tafel, zowel telefonisch, per mail als bij ons in de showroomDe perfecte combinatie van kleur en materiaal 

In onderstaande afbeelding vindt je alle kleurtrends voor het jaar 2021 terug. 
Al deze kleuren zijn prachtig te combineren met een eiken boomstamtafel. 
Ook komen al deze kleuren terug in één van bovenstaande woonstijlen. 

Wenst u Interieuradvies, hulp met het kiezen van de juiste kleuren óf afmetingen van uw nieuwe meubelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!  


Bron: Pinterest