• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Middenpoten voor onder uw eettafel

Middenpoten voor onder uw eettafel

Middenpoten

Middenpoten voor onder uw eettafel verkopen wij in vele maten en vormen. Wij onderscheiden industriële middenpoten voor ronde tafels en vierkante tafels, en industriële middenpoten voor rechthoekige eettafels. 

Onze industriele middenpoten hebben het voordeel dat er vaak meer ruimte om de eettafel vrij is waardoor er meer stoelen aan de tafel gezet kunnen worden. Al onze middenpoten worden gemaakt uit hoogwaardige stalen kokers en gelast door echt vakmensen.  Veel van onze industriële middenpoten worden in twee stalen koker formaten uitgevoerd zodat er voor vrijwel elke ronde, vierkante en rechthoekige eettafel een geschikte midden tafelpoot beschikbaar is. Daarnaast zijn er ook veel salon middenpoten leverbaar zodat u een leuke combinatie kunt maken. 

Onze middenpoten worden net zoals onze andere tafelpoten gepoedercoat. De poedercoating zorgt voor een mooie finish, daarnaast is het slijt- en stootvast en eenvoudig schoon te houden, dit in tegenstelling tot onbehandelde middenpoten die afgeven en naar verloop van tijd gaan roesten.  De meeste van onze middenpoten zijn verkrijgbaar in een witte en zwarte poedercoating.