• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stoere industriele accessoires

Wilt u uw interieur uitbreiden met stoere accessoires dan kunt u bij ons wellicht wat leuks vinden. In ons assortiment verkopen wij ook robuuste, stalen, industriële plankdragers waarmee u een wandplank op maat kunt maken. Daarnaast vindt u bij ons frames voor het creëren van een sokkel voor het tentoonstellen van een mooie pot of vaas. 

Onze stalen producten worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook nog veilig is. 

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze industriële kastframes en overige producten standaard van een industriële poedercoating, dus geen kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat. 
Onze industriële producten worden chemisch gereinigd om de staalkleur naar voren te krijgen en de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de stalen producten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht.