• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Met de handgemaakte industriële Salon tafelpoten

Heeft u zelf, of maakt u zelf, een eiken, steigerhouten of ander blad dan kunt u bij bij ons terecht voor een passende set industriële poten. Deze kleinere poten zijn ideaal voor onder een salontafel maar worden ook veel toegepast voor bijvoorbeeld bijzettafels of audiomeubels.  

Onze salontafelpoten worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook nog veilig is. 

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze industriele salontafel poten standaard van een industriele poedercoating, dus geen kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat. 
Onze industriele tafelpoten en tafelonderstellen worden chemisch gereinigd om de staalkleur naar voren te krijgen en de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de tafelpoten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriele look nog beter tot zijn recht.