• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Met de handgemaakte industriële Salon tafelpoten

Met de handgemaakte industriële salontafelpoten

Heeft u zelf, of maakt u zelf, een eiken, steigerhouten of ander blad dan kunt u bij ons terecht voor een passende set industriële salonpoten. Deze kleinere poten zijn ideaal voor onder een salontafel maar worden ook veel toegepast voor bijvoorbeeld bijzettafels of audiomeubels.  

Onze industriële salontafelpoten worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook nog veilig is. Door gebruik te maken van uiterst precieze lasersnijtechnieken kunnen wij de maatvoering garanderen.

Industriele salontafel poten komen in veel verschillende vormen en afmetingen. Zoals bij de normale industriële tafelpoten onderscheiden wij ook de zware en standaard industriële salontafelpoten. Voor de zware salononderstellen gebruiken wij veelal de 12x12cm stalen kokers en de 12x8 cm kokers, voor de standaard salononderstellen gebruiken wij noodzakelijk 8x8 en 8x6cm stalen kokers.

Naast de industriële salontafelpoten die aan de kopse kant van het salonblad worden gemonteerd, zoals de X, U en Trapezium, verkopen wij ook veel salontafel poten die in het midden kunnen worden gemonteerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de industriële matrix eettafelpoot leuk laten terugkomen in uw salontafel. Ook voor de salontafel verkopen wij namelijk de bijpassende salon matrix tafelpoot. De meeste van onze salontafelpootjes zijn geschikt voor salonbladen tot en met 140cm lang en 70cm breed. Daarnaast verkopen wij verschillende modellen voor ronde en vierkante salontafels.  

industriele tafelpoten loses salontafelpoten kopse kant

Unieke toepassingen voor salontafelpoten

Natuurlijk kunt u onze salontafelpoten ook gebruiken voor vele andere toepassingen. Veel van onze klanten gebruiken ze als bijzettafels, lage bankjes, tv-meubels, of andere audiomeubels. Bij elke salontafelonderstel staat een technische tekening zodat u eenvoudig kunt bekijken of dat de deze poot geschikt is voor uw toepassing. Zo kunt u een echt industrieel interieur samenstellen.

Ook verkopen wij vierkante salontafel frames in de maten 50x50cm en 60x60cm, deze handige frames kunt u in elkaar schuiven om ruimte te besparen, bij bezoek of een relaxt avondje eten bij de bank kunt u de salontafeltjes uit elkaar schuiven en heeft u lekker de ruimte om alles uit te stallen.

Industriele tafels stalen vierkante salontafelset frame

Salontafelpoten voorzien van een industriële poedercoating  

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze industriële salontafel poten standaard van een industriële poedercoating, dus geen kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat. 
Onze industriële salontafelpoten en onderstellen worden chemisch gereinigd om de staalkleur naar voren te krijgen en de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de tafelpoten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht. De meeste van onze salontafelpoten zijn verkrijgbaar met een transparante poedercoating, zwarte poedercoating of witte poedercoating.

Onze showroom

In onze showroom in Bleiswijk kunt u de salononderstellen komen bekijken, de meeste poten hebben wij uitgestald staan. Wilt u ze direct meenemen kan dit vaak ook, wij hebben een magazijn met veel voorraad. Al onze industriële salontafelpoten zitten netjes verpakt in kartonnen dozen, u kunt deze eenvoudig meenemen. Natuurlijk kunt u ook via de webshop bestellen, wij zorgen dat de industriële salontafelpoten snel verstuurd worden, wij versturen met DHL en u ontvangt hiervan een track en trace code.

Montage en bevestiging van salontafelpoten

Voor de montage van de salontafelpoten kunt u gebruik maken van tellerkopschroeven of houtdraadbouten. Mocht u losse planken op de salonpoten willen schroeven kunt u gebruik maken van de vele kleine ronde gaatjes in de stalen bevestigingsplaten, mocht uw salonblad uit één deel bestaan raden wij gebruik te maken van de sleufgaten. Aan de onderzijde van de salontafelpoten vindt u of ingelast stalen strippen of bij de salon middenpoten stelvoetjes waar u eenvoudig vilt of rubber op kunt plakken.