• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelpoten / tafelpoten

Geen categorieën gevonden...

Tafelpoten / tafelpoten

Voor veel mensen is de woonkamer de trots van het huis, een tafel draagt hier meestal veel aan bij. Aangezien wij zelf ook zo denken verkopen wij enkel tafelpoten/tafelonderstellen van de hoogste kwaliteit en besparen wij niet op het staal, laswerk, poedercoating en verpakking zoals wij bij veel poten, aangeboden op het internet, zien .

 

Sorteren van profielen
Onze industriele tafelpoten worden met de uiterst zorg en precisie gemaakt. Dit begint al met het sorteren van de juiste profielen voor de mooiste industriele look, wij hebben speciale afspraken met metaalleveranciers om te zorgen dat onze profielen geschikt zijn voor het vervaardigen van onze tafelpoten, enkel de mooiste profielen komen door de kwaliteitskeuring heen.


Lasersnijden voor precisie en afwerking:

Onze zware bevestigingsplaten worden laser gesneden voor uiterste precieze en mooie afwerking. De laser werkt met een nauwkeurigheid van minder dan een mm en zorgt dat al de (sleuf-) gaten netjes, en op dezelfde manier geproduceerd worden. Door de grote sleufgaten en de vele ronde gaten in de bevestigingsplaat kunt u de tafelpoot goed vastzetten. Ook kunt u de vele ronde gaten gebruiken voor het vastzetten van de planken om zo kromtrekken te beperken.


Vakbekwame lassers voor de sterkste en mooiste
lassen
Voor het maken van een goede industriële tafelpoot is het van het grootste belang dat de lasser zeer bekwaam is, dit zorgt niet alleen voor een goede sterke verbinding maar ook voor mooie lassen die niet na geslepen hoeven te worden, enkel op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht. Door de professionele lassen zijn onze poten instaat om vele honderden kg's per poot te kunnen dragen.


Enkel poedercoaten zorgt voor het juiste industriële resultaat:
Wanneer de profielen bij ons in de fabriek binnenkomen zijn ze vettig en vies; het staal wordt vet gehouden om zo corrosie te vermijden. De echte kleur van het staal zit verborgen onder de vette laag. Om te zorgen dat de echte staal kleur naar voren komt moet de tafelpoot chemisch gereinigd worden. Als het staal volledig schoon is komt het kleurenpatroon van het staal mooi naar voren, enkel treedt de corrosie bijna direct in; het staal gaat dus roesten. Om de staalkleur te behouden wordt de tafelpoot na chemisch reinigen direct voorzien van een poedercoat laag, deze transparante laag behoudt de kleur van het staal en zorgt er voor dat uw kleding schoon blijft en tafelpoot makkelijk te reinigen. 

LET GOED OP DAT BIJ DE AANKOOP VAN UW INDUSTRIËLE TAFELPOTEN, DE POTEN VOORZIEN ZIJN VAN EEN POEDERCOATING. Onbehandelde tafelpoten, poten voorzien van een "kunststof filmlaag", of blanke lak geven niet het resultaat zoals boven beschreven. Een poedercoating is veel duurzamer, sterker, slag vaster en milieuvriendelijker.

Verpakken
Om de poten onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming. Op deze manier kunnen wij de poten opsturen en komen deze onbeschadigd aan.

Industriele-tafels.com staat voor kwaliteit.