• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelpoten voor onder uw tuintafel

Natuurlijk kunt u al onze stalen tafelpoten ook gebruiken voor onder uw tuintafel. Door de vele gaten in de bovenplaten kunt u eenvoudig houten planken vastschroeven en in een handomdraai een tuintafel maken. Onze tafelpoten worden veel gebruikt met steigerhout, douglas hout en andere houtsoorten specifiek voor buitengebruik. Ook worden vaak de oude, verrotte houten tafelpoten, onder de tuintafel verwijderd en vervangen door onze stalen gepoedercoate tafelpoten

Tafelpoten voorzien van een poedercoating voor onder de tuintafel 

Vaak worden onze gepoedercoate stalen tafelpoten gebruikt voor onder een tuintafel. Al onze gepoedercoate tafelpoten ondergaan de beste voorbehandeling en een professionele poedercoat laag. Na het lassen worden de tafelpoten gestraald, na het stralen is het staal schoon en opgeruwd en kan de poedercoating aangebracht worden. Wij durven wel te beweren dat er geen betere gepoedercoate tafelpoot in de markt te vinden is. Aangezien wij onze tafelpoten hoofdzakelijk voor gebruik binnenshuis verkopen worden al onze tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten voorzien van een één laags poedercoating, dit is voldoende om de tafelpoten jarenlang buiten te kunnen gebruiken. 

Daarnaast verkopen wij ons loungeframe met een dubbellaags poedercoating, dit loungeframe hebben is voor buiten gebruik en wordt daarom voorzien van een 2 laagssysteem. Door de extra poedercoat laag is het loungeframe nog beter bestand tegen weersinvloeden.