• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

X tafelpoten in verschillende uitvoeringen

Via onze webshop, www.industriele-tafels.com, heeft u ruime keuzen aan X tafelpoten. Wij verkopen onze x tafelpoten in 8x8 cm kokers en 10x10 cm stalen kokers. Afhankelijk van de afmetingen en dikte van het blad vindt u altijd een passende x tafelpoot voor onder uw eettafel. Wij kunnen zowel witte x tafelpoten leveren als zwarte x tafelpoten. Als onze x tafelpoten worden door vakkundige lassers gemaakt, na het lassen worden ze voorzien van een hoogwaardige poedercoating

Tafelpoot Scissor of Diamond X

Mocht u op zoek zijn naar een subtielere vorm met dunnere kokers dan zou u kunnen gaan voor een witte of zwarte Scissor tafelpoot. Ook is er nog de keuze voor een wat elegantere kruispoot namelijk de Diamond X. Deze poot heeft een diamant vormig kokerprofiel waardoor de kruispoot zijn strakheid verliest en een meer driedimensionale vorm krijgt.

 

Industriele Diamond X tafelpoot

 

X poten ook voor uw salon of bankje

Naast onze x tafelpoten verkopen wij ook passende x poten voor onder uw salontafel of onder een bankje

Stalen X tafelpoten uit voorraad en snel geleverd

In ons magazijn in Bleiswijk hebben wij een grote voorraad stalen X tafelpoten staan, hierdoor kunnen wij snel leveren. U kunt uw stalen tafelpoten bij ons komen afhalen of wij zorgen dat deze netjes per DHL verstuurd worden.