• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Het adres voor metalen tafelpoten

Metalen tafelpoten voor onder uw bestaande of nieuwe tafelblad, wij hebben een uitgebreid assortiment in de webshop. Al sinds 2015 zijn wij de leverancier voor metalen tafelpoten, door de jaren heen hebben we vele nieuwe modellen ontwikkeld. Naast de bekende  X, U, Trapezium metalen tafelpoten verkopen hebben wij ook verschillende matrix tafelpoten en twist tafelpoten wij in het assortiment. 

Metalen tafelpoten altijd met poedercoating

Metalen tafelpoten zonder poedercoating kunnen problemen veroorzaken; goedkoop aangebrachte laklagen bladderen af, onbehandeld staal gaat roesten, zwarte vlekken in uw vloer tafelblad bij onbehandeld metaal, kies daarom altijd voor een hoogwaardige poedercoating, hierdoor zullen de metalen tafelpoten niet gaan roesten en kunnen ze eenvoudig schoongemaakt worden. Daarnaast verkopen wij de meeste modellen metalen tafelpoten in een verzinkte versie, deze zijn geschikt voor buitengebruik.

Metalen tafelpoten gemaakt door professionals

Metalen tafelpoten worden door vakkundige lassers gelast voor mooie lassen, goede passing en een sterk geheel. Hierdoor staan de metalen tafelpoten stabiel op de grond en kunnen ze zelfs de zwaarste tafelbladen dragen. Aan de onderzijde van de metalen tafelpoten lassen wij speciale stalen stripjes of monteren wij stelvoetjes om zo uw vloer te beschermen. De bevestigingsplaten voor onze metalen tafelpoten worden gesneden op de laser voor hoge precisie en zijn voorzien van veel ronde- en sleufgaten, hierdoor kunt u de metalen tafelpoot goed vastzetten.

Metalen tafelpoten uit voorraad en snel geleverd

In ons magazijn in Bleiswijk hebben wij een grote voorraad metalen tafelpoten staan, hierdoor kunnen wij snel leveren. U kunt uw metalen tafelpoten bij ons komen afhalen of wij zorgen dat deze netjes per DHL verstuurd worden.

Combineer uw metalen tafelpoten

Metalen tafelpoten kunt u eenvoudig combineren met metalen salon tafelpoten of metalen bankpoten.