• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koop uw tafelpoten bij industriele-tafels.com

Bent u van plan een tafelonderstel te kopen? Kijk dan niet verder. Wij hebben veel modellen en vaak uit voorraad leverbaar. Veel klanten kopen bij ons losse tafelpoten voor hun oude tafelblad, hierdoor krijgt uw tafel weer een heel nieuwe look zonder veel uit te hoeven geven! Bij ons kunt u tafelpoten kopen in witte of zwarte poedercoating, door de poedercoating roest uw tafelpoot niet en is hij mooi afgewerkt. Naast de gecoate tafelpoten kunt u bij ons verzinkte tafelpoten kopen, deze tafelpoten kunt u ook buiten gebruiken. 

Tafelpoten voor allerlei soorten tafels

Heeft u al een ronde of vierkante tafel en bent u op zoek naar een geschikt onderstel? Neem dan eens een kijkje bij alle geschikte middenpoten voor uw ronde of vierkante tafel. Bent u op zoek naar tafelpoten voor uw langwerpige rechte of ovale tafel? Geen probleem, ook hiervoor hebben wij voor u een groot aanbod aan verschillende stalen tafelpoten en onderstellen. 

 

Tafelpoten kopen bij Industriele Tafels

 

Verzendkosten binnen Nederland

Al onze poten zijn keurig in aparte sterke kartonnen doos verpakt met extra beschermmateriaal om de tafelpoten te kunnen versturen. Wij rekenen € 9,95 voor het versturen van 1 tafelpoot en € 17,95 voor een set, elke tafelpoot meer rekenen wij € 8,00 extra.
De matrix tafelpoot wordt geleverd in meerdere pakketten hiervoor rekenen wij € 17,95 euro. 

Vanwege het hoge gewicht van de V tafelpoot kunnen wij deze niet als pakket versturen, wij versturen deze daarom op een pallet, de prijs hiervoor bedraagt € 59,95. 

Bij al onze verzending ontvangt u een track en trace code zodat u eenvoudig de status van uw pakket kunt controleren. Wij verzenden met DHL , in de track en trace informatie kunt u terugvinden wat de verwachte aankomsttijd is van uw pakket.

Veilig aankopen doen

U kunt veilig uw tafelpoten kopen bij ons; wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur en staan garant voor een goede kwaliteit. 

Mocht u meer willen weten over onze betaalmethoden of onze verzending en retourbeleid? bekijk dan de links hierboven.