• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële tafelpoten en tafelonderstellen

Industriele tafelpoten en tafelonderstellen

Heeft u zelf, of maakt u zelf, een eiken, steigerhouten of ander tafelblad dan kunt u bij bij ons terecht voor een passende set echte industriële poten.

Onze tafelpoten en tafelonderstellen worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook veilig is. 

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze industriële tafelpoten en tafelonderstellen standaard van een industriële poedercoating, dus geen kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat.
Onze industriële tafelpoten en tafelonderstellen worden chemisch gereinigd om de staalkleur naar voren te krijgen en de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de tafelpoten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht.

Onze industriële tafelpoten en tafelonderstellen zijn verdeeld in standaard, hoofdzakelijk vervaardigd uit 8x8 cm profielen en zware modellen hoofdzakelijk vervaardigd uit 12x12 cm profielen