• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veel verschillende modellen tafelpoten in de U vorm

Opzoek naar een tafelpoot in de U vorm. Onze tafelpoten worden vakkundig gelast uit mooie stalen profielen. Wij hebben 8x6cm tafelpoot U vorm, dit is een slank model met aan de kopse kant een 6 cm brede stalen koker en aan de zijkant (parallel aan de lengte) een 8cm brede koker. Daarnaast verkopen wij een 10x4 cm tafelpoot U vorm, deze tafelpoten worden gelast uit een zware koker met 4 cm aan de kopse kant van de tafel en 10cm aan de zijkant van de tafel. Al onze stalen tafelpoten U vorm worden voorzien van een hoogwaardige poedercoating in het wit of zwart. De tafelpoot u vorm is vaak goed te combineren met een boomstam tafelblad of een ander druk blad, de simplistische vorm zorgt voor rustig geheel. 

 

Unieke variaties op de U vorm

Op de bovenstaande U vormige stalen tafelpoten zijn nog een aantal unieke varianten. Zo is er de massieve Strip poot. Deze poot heeft een zeer dun staal profiel van maar 10mm dik . Doordat dit profiel zo dun is ontstaat er een rustigere sfeer binnen uw interieur. Dit oogt luchtiger en is minder stoer en robuust.

Mocht u op zoek zijn naar een subtieler dunner onderstel dan kunt u gaan voor de elegante Twin U. Deze tafelpoot bestaat uit 2 evenredige kokers met een breedte van 2x2 cm. Ondanks de smalle profielen blijft dit onderstel heel stabiel.

 

Twin U stalen tafelpoten

 

Salon tafelpoot U vorm

Wilt u een bijpassende salon tafelpoot u vorm kan dit ook bij ons, wij leveren deze salonpoot in een 8x6cm koker in zowel een witte als zwarte poedercoating.