• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veel verschillende modellen tafelpoten in de U vorm

Opzoek naar een tafelpoot in de U vorm. Onze tafelpoten worden vakkundig gelast uit mooie stalen profielen. Wij hebben 8x6cm tafelpoot U vorm, dit is een slank model met aan de kopse kant een 6 cm brede stalen koker en aan de zijkant (parallel aan de lengte) een 8cm brede koker. Daarnaast verkopen wij een 12x8 cm tafelpoot U vorm, deze tafelpoten worden gelast uit een zware koker met 8 cm aan de kopse kant van de tafel en 12cm aan de zijkant van de tafel. Al onze tafelpoten U vorm worden voorzien van een hoogwaardige poedercoating in het wit of zwart en transparant. De tafelpoot u vorm is vaak goed te combineren met een boomstam tafelblad of een ander druk blad, de simplistische vorm zorgt voor rustig geheel. Wilt u daarnaast een tafelpoot u vorm voor buiten, dan verkopen wij de verzinkte versie.

 

Unieke variaties op de U vorm

Op de bovenstaande U vormige stalen tafelpoten zijn nog een aantal unieke varianten. Zo is er de massieve Strip poot. Deze poot heeft een zeer dun kokerprofiel van maar 10mm dik staal. Doordat dit kokerprofiel zo dun is ontstaat er een rustigere sfeer binnen uw interieur. Dit oogt luchtiger en is minder stoer en robuust.

Mocht u op zoek zijn naar een subtieler dunner onderstel dan kunt u gaan voor de elegante Twin U. Dit onderstel bestaat uit 2 evenredige kokers met een breedte van 2x2 cm. Ondanks de smalle profielen blijft dit onderstel heel stabiel.

 

Twin U stalen tafelpoten

 

Salon tafelpoot U vorm

Wilt u een bijpassende salon tafelpoot u vorm kan dit ook bij ons, in zowel de 8x6 en 12x8 cm kokers in wit en zwart kunt u deze vinden bij ons op de website.