BLOG Industriele-tafels.com : Interieur bloggers aan het woord

Trend: De zwarte stalen kast in huis

De industriële kasten zijn trendy, stijlvol en opvallende verschijningen in huis! Wanneer kan je een kast een 'industriële kast' noemen? De Industriële stellingkast is minimalistisch, gemaakt van staal en vaak open, zonder deuren. Met zo'n stoere kast voeg je een opvallend accent toe aan je woonkamer of keuken of andere plek in huis. Zeker wanneer je daar de juiste accessoires aan toevoegt. Maar hoe vul je nou zo'n industriële kast? Wij geven je graag wat tips.

5 tips voor een stoer en stijlvol industrieel interieur!

5 tips voor een stoer en stijlvol industrieel interieur!

We lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de stoere industriële woonstijl. En, dat is logisch! Het is dan ook super tof! De Industriële woonstijl is perfect te combineren met andere woonstijlen en brengt een stoere sfeer aan in je woning. Wij geven je wat fijne inspiratie en tips om de perfecte sfeer in je industriële interieur aan te brengen en te creëren!

Waar let je op bij de aankoop van een boomstamtafel?

  • Geplaatst op
  • Door Barbara
  • 0
Waar let je op bij de aankoop van een boomstamtafel?

Een nieuwe eetkamertafel is niet een uitgave wat je zomaar even doet.. je wilt hier een weloverwogen keuze in maken en natuurlijk niet de hoogste prijs betalen, maar wel de mooiste kwaliteit! Momenteel zijn boomstamtafels erg populair en vindt je ze in alle soorten en maten. Wij vertellen er graag meer over, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ronde eettafel in huis

Je ziet ze steeds vaker verschijnen in woonmagazines en interieurblogs: De ronde eettafel. De plaatjes op Pinterest en Instagram vliegen je om de oren met stoere betonnen ronde tafels, maar ook landelijke ronde tafels. Ze zijn er in vele maten en van verschillende materialen, maar wat maakt zo'n ronde tafel nou handig in huis, behalve dat het enorm gezellig staat? 

Ik heb wat research gedaan naar deze trend en som graag de voor- en nadelen voor je op. Daarnaast vertel ik waar je de inspiratie voor jouw ronde eettafel kunt op doen en geef ik een budget tip! Lees je mee?