BLOG Industriele-tafels.com : Interieur bloggers aan het woord

Zo pas je de betonlook toe in je interieur

  • Geplaatst op
  • Door Barbara
  • 0
Zo pas je de betonlook toe in je interieur

Beton geeft jouw woning een industriële en stoere uitstraling. Vroeger was het alleen besteed aan fabriekspanden en garages, maar tegenwoordig is beton niet meer weg te denken uit een industrieel interieur. Wij geven je drie ideeën om de betonlook toe te passen in je woning.

Trend: De zwarte stalen kast in huis

De industriële kasten zijn trendy, stijlvol en opvallende verschijningen in huis! Wanneer kan je een kast een 'industriële kast' noemen? De Industriële stellingkast is minimalistisch, gemaakt van staal en vaak open, zonder deuren. Met zo'n stoere kast voeg je een opvallend accent toe aan je woonkamer of keuken of andere plek in huis. Zeker wanneer je daar de juiste accessoires aan toevoegt. Maar hoe vul je nou zo'n industriële kast? Wij geven je graag wat tips.

5 tips voor een stoer en stijlvol industrieel interieur!

5 tips voor een stoer en stijlvol industrieel interieur!

We lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de stoere industriële woonstijl. En, dat is logisch! Het is dan ook super tof! De Industriële woonstijl is perfect te combineren met andere woonstijlen en brengt een stoere sfeer aan in je woning. Wij geven je wat fijne inspiratie en tips om de perfecte sfeer in je industriële interieur aan te brengen en te creëren!

Waar let je op bij de aankoop van een boomstamtafel?

  • Geplaatst op
  • Door Barbara
  • 0
Waar let je op bij de aankoop van een boomstamtafel?

Een nieuwe eetkamertafel is niet een uitgave wat je zomaar even doet.. je wilt hier een weloverwogen keuze in maken en natuurlijk niet de hoogste prijs betalen, maar wel de mooiste kwaliteit! Momenteel zijn boomstamtafels erg populair en vindt je ze in alle soorten en maten. Wij vertellen er graag meer over, zodat jij de juiste keuze kunt maken.