• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meubelpoten voor tafels, salontafels, bankjes

Bent u opzoek naar meubelpoten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen meubelpoten voor tafels en salontafels, maar ook meubelpoten voor bankjes. Al onze meubelpoten worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en voorzien van een zwarte of witte poedercoating. Door ons grote aanbod aan meubelpoten kunt u leuk combineren; u kunt vaak een passende set kopen voor uw tafel, salontafel en eventueel voor een bankje. Veel van onze klanten kopen bij ons de meubelpoten en fabriceren hiermee hun eigen meubel, door het grote assortiment kunt u in dezelfde stijl ook kastframes, tv frames, sokkel frames of bijvoorbeeld wandbeugels kopen. Hierdoor kunt u dezelfde stijl terug laten komen.

 

Meubelpoten voor ronde tafelMeubelpoten rechte tafel

 

Meubelpoten voor elk soort tafel

Bij Industriele Tafels vindt u meubelpoten voor allerlei verschillende soorten tafels. Ronde of vierkante tafels maken vaak gebruik van een stevige symmetrische middenpoot. Een goed voorbeeld hiervan is de dubbele kruispoot. Dit onderstel is even breed als dat het lang is en zorgt voor een stabiel onderstel. Dit tafelonderstel is in 2 verschillende kokerformaten verkrijgbaar: 8x8 cm en 10x10 cm. Het kan ook zo zijn dat u een veel voorkomende langwerpige rechte of ovale eettafel heeft. Voor de rechte variant is het mooi om te kijken voor 2 losse stalen tafelpoten zoals bijvoorbeeld de U, X of Trapezium stalen tafelpoten. Voor de ovale tafel raden wij echter meer een brede middenpoot zoals een van de varianten van de V poot (standaard, zwaar of Twisted) of bijvoorbeeld een stalen Twist. Qua verhoudingen klopt dit veel beter dan een kleine hoge rechte middenpoot onder zo'n lang blad.

Meubelpoten voor buiten

Veel van onze meubelpoten zijn voor binnen gebruik. Door de hoogwaardige poedercoating op onze meubelpoten kunt u deze ook buiten gebruiken. Daarnaast hebben wij een loungeframe, specifiek ontwikkeld voor buiten, waarmee u fantastische loungebank kunt maken.