• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële stalen tafelpoten Zwaar

Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten

Deze tafelpoten en tafelonderstellen zijn gemaakt uit zware stalen profielen en uitermate geschikt voor boomstambladen, betonnenbladen, (opgedikte) rustieke eikenbladen / steigerhoutbladen etc. Niet alleen als onderstel voor een eettafel maar ook leuk toe te passen in kantoorgebouwen als bureau of werktafel of in restaurants en hotels. 

De zwaar uitgevoerde tafelpoten zijn vervaardigd uit grote afmetingen kokers voor een echt stoer en robuust uiterlijk. Door de zware professionele lassen en sterke kokerprofielen kunnen deze tafelpoten eenvoudig het gewicht dragen van uw zware blad.

Wij bieden deze zware industriële tafelpoten aan in staal kleur en in mat wit (RAL9010). De staal versie wordt voorzien van een transparante poedercoating. De witte kleur is een mat witte (RAL9010) poedercoating. 

Door het poedercoaten van zowel de staal als de witte versie gaan de industriele tafelpoten niet roesten (bij binnengebruik), zijn ze schoon (geen zwarte / vette vegen op uw kleding) en makkelijk schoon te houden. 

Kortom een echt handgemaakt kwaliteitsproduct!