• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële stalen tafelpoten Zwaar

Stoere met de handgemaakte zware industriële stalen tafelpoten

Deze industriële tafelpoten en tafelonderstellen zijn gemaakt uit zware stalen profielen en zijn uitermate geschikt voor boomstambladen, betonnen bladen, (opgedikte) rustieke eikenbladen/ steigerhoutbladen etc. Niet alleen als onderstel voor een eettafel maar ook leuk toe te passen in kantoorgebouwen als bureau of werktafel of in restaurants en hotels. 

De zwaar uitgevoerde tafelpoten zijn vervaardigd uit grote afmetingen stalen kokers voor een echt stoer en robuust uiterlijk. Door de zware professionele lassen en sterke kokerprofielen kunnen deze stalen tafelpoten eenvoudig de zwaarste lasten dragen. Door de dikke bevestigingsplaten voorzien van ronde- en sleufgaten kunt u eenvoudig uw zware tafelblad goed vastzetten.

industriele Tafels X tafelpoot zwaar

Verschillende zware tafelpoten en tafelonderstellen

Onze zware industriële X kruistafelpoot is al jarenlang een klassieker en niet meer weg te denken. De zware stalen profielen en perfecte lassen zorgen dat dit, zelfs na vele jaren, nog steeds een erg gewild model is. Wilt u uw tafel een stoer en robuuste uitstraling geven dan is dit de poot voor u. Daarnaast is de zware X tafelpoot goed te combineren met een bankje; vanwege de X vorm kunt u eenvoudig inschuiven.

Heeft u een erg druk tafelblad, bijvoorbeeld een wild boomstamblad, of grof betonblad, en wilt u de nadruk meer op het tafelblad leggen?  Dan kunt u gaan voor ons rustig vormgegeven industriële zware U tafelpoot, met deze stalen tafelpoot legt u de nadruk op het tafelblad.

Heeft u een groot huishouden of vaak veel eters en bent u opzoek naar een stalen tafelonderstel waar u de ruimte van de tafel optimaal kunt benutten. Dan raden wij onze zware stalen Matrix onderstel aan, dit onderstel is al verkocht voor tafels met een lengte van 3.5 – 4 meter. De zware kokers en het hoge gewicht van dit industriële onderstel zorgt ervoor dat zelfs bij erg lange tafelbladen nog steeds comfortabel en stabiel aan de tafel gezeten kan worden. Doordat dit een demontabel onderstel is kunnen wij dit eenvoudig bij u thuis laten bezorgen, de montage van het onderstel neemt niet meer dan 5-10 minuten in beslag.

Bent u opzoek naar een echte design tafelpoot en wilt u eens wat anders? Kijk dan eens bij onze zware V tafelpoten. Wij hebben het zware V onderstel gelast uit stalen kokerprofielen van maar liefst 20x10 cm maar daarnaast ook een Twisted V waar wij special stalen profiel voor getekend hebben met een echt Twist erin. Beide onderstellen worden geleverd met een zware stalen voetplaat voor een stabiel geheel.

Matrix stalen middenpoot zwaar

Industriële poedercoating of thermisch verzinken

Natuurlijk worden ook de zware tafelpoten voorzien van een industriële poedercoating. Naast de transparante poedercoating voor de echte industriële staal look, bieden wij deze onderstellen ook aan met een duurzame zwarte of een witte poedercoating. Door de poedercoating gaat uw onderstel niet roesten en is gemakkelijk schoon te houden. De poedercoating zorgt voor een egale slagvaste laag zodat het tafelonderstel jarenlang binnen gebruikt kan worden.

Mocht u de zware tafelpoten buiten gaan gebruiken raden wij u aan te kiezen voor onze thermisch verzinkte tafelpoten. Bij gepoedercoate tafelpoten kan de tafelpoot niet aan de binnenzijde van het kokerprofiel gecoat worden, hierdoor kan roestvorming ontstaan. Natuurlijk is dit niet iets wat direct gebeurd maar na verloop van tijd. Bij thermisch verzinken worden de kokerprofielen voorzien van een dikke zilverachtige zinklaag zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de kokerprofielen. Door deze zinklaag zijn de tafelpoten jarenlang beschermd tegen roestvorming.

Onze zware industriële tafelpoten zijn voorzien van ingelast stalen plaatjes waar u eenvoudig vilt of rubber kunt plakken. Daarnaast zijn middenpoten zoals de zware dubbele kruispoot of de zware twist voorzien van stelvoetjes waardoor u de tafel waterpas kan zetten. Bij de onderstellen met zware vloerplaten kunt u eenvoudig vilt of rubber voorzien aan de onderzijde van de plaat.

Kijk snel tussen de zware industriële tafelpoten en zoek een passend onderstel uit. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een passend zware salontafelpoot of stalen bankpoot.