• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stalen zwarte tafelpoten, echt industrieel

Bij industriele-tafels.com hebben wij een groot aanbod aan zwarte tafelpoten. Natuurlijk verkopen wij de welbekende zwarte kruispoten, zowel in 8x8 en 10x10 cm, maar ook minder bekende zwarte tafelpoten zoals de twist, trapezium, matrix, bridge etc. Al onze zwarte tafelpoten worden voorzien van een industriele poedercoating. Deze coating zorgt ervoor dat uw zwarte tafelpoten mooi afgewerkt zijn en eenvoudig schoon te houden zijn. Onze zwarte tafelpoten hebben een eigen ontwikkelde kleur die net wat zachter is dan RAL9005 en neigt naar antraciet, hierdoor passen de zwarte tafelpoten goed bij vrijwel elke houtsoort, maar ook leuk te combineren met bijvoorbeeld beton, glas of natuursteen. Onze zwarte tafelpoten zijn voorzien van laser gesneden dikke stalen bovenplaten voor een stabiele bevestiging aan uw tafel.

Interieurstijlen met zwarte stalen tafelpoten

De zwarte poedercoating zorgt voor een stoer industrieel uiterlijk. Ook blijven de lasnaden goed zichtbaar waardoor de tafelpoten een robuust karakter krijgen. Deze tafelpoten met zwarte poedercoating passen goed in een industrieel of wanneer gecombineerd met veel eikenhout, in een Scandinavisch interieur. Op deze manier komen de tafelpoten het best tot zijn recht.

 

Zwarte stalen tafelpoten van Industriele Tafels

 

Andere kleuren poedercoating mogelijk

Naast onze mooie zwarte poedercoating verkopen wij de meeste tafelpoten in een witte RAL9010, deze kleur past perfect in een Scandinavisch of modern interieur

Andere modellen zwarte tafelpoten

Naast zwarte tafelpoten , verkopen wij ook zwarte salontafel poten en zwarte bankpoten hierdoor kunt u u een leuke passende set maken.