• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Geen producten gevonden...

Zware industriële tafelpoten transparante coating

Bent u opzoek naar een zwaar robuust stoer tafelonderstel zoek dan niet verder. Onze industriele tafelpoten en onderstellen worden gemaakt uit de mooiste zware stalen kokerprofielen en gelast door echte vakmensen.

De stalen profielen zijn standaard in de fabriek voorzien van een vettige, olie-achtige laag. Deze vettige laag bedekt de echte staalkleur en zorgt bij aanraking voor zwarte/vieze handen en kleding. 
Om de echte industriele look te behouden worden onze poten professioneel gereinigd. Na het reinigen is het staal schoon en komt de mooie blauw/grijze staalkleur echt tevoorschijn. Wanneer het staal schoon is treedt er snel roest op, om de industriele look te behouden worden de tafelpoten/tafelonderstellen direct voorzien van een transparante slijtvaste poedercoating. 
Door deze transparante laag blijft de industriele look behouden voor vele jaren. Daarnaast is de poot schoon dus geen vieze handen of kleding. Ook is de poot eenvoudig schoon te houden.

Enkel een gepoedercoate tafelpoot/tafelonderstel zorgt voor de echte industriele look en behoudt van schone handen en kleding.