• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriele bankpoten

Heeft u zelf, of maakt u zelf, een eiken, steigerhouten of andere plank / blad, dan kunt u bij bij ons terecht voor een passende set industriele bankpoten. Deze bankpoten zijn qua hoogte en afmetingen ideaal voor het samenstellen van een eetkamerbank, maar worden ook veel toegepast voor bijvoorbeeld bijzettafels of audiomeubels.  

Onze bankpoten worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook nog veilig is. 

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze industriële salontafel poten standaard van een industriële poedercoating, dus geen kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat. 
Onze industriële onderstellen worden chemisch gereinigd om de staalkleur naar voren te krijgen en de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de tafelpoten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht.