• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële robuuste tafels

Stoere robuuste industriële tafels 

Bent u op zoek naar een stoere tafel met een industriële look? Bij ons kunt u twee soorten robuuste tafels kopen, een beton tafel of een eiken boomstam tafel. Onze robuuste industriële tafels worden gemaakt uit zware industriële tafelpoten en tafelonderstellen en voorzien van een rustiek eiken tafelblad, de combinatie van zware industriële tafelpoten en rustiek eikenhout zorgen voor een stoere onverwoestbare tafel. 

Op onze website vindt u een ruime keus van industriële tafelpoten en tafelonderstellen, van de bekende X poten (kruispoten) tot onze zeer zwaar uitgevoerde V-poot, al deze industriële tafelpoten kunt u combineren met een rustiek eikentafelblad naar keuze.

 

Industriele robuuste tafel

 

Verzorg uw industriële tafel goed

Om de tafel zo lang mogelijk mooi en kwalitatief sterk te houden is het belangrijk dat u de tafel met zorg behandeld. Dit wil zeggen dat u geen extreme schoonmaakmiddelen moet gebruiken om een vlekje te verwijderen. Ook is het belangrijk dat uw tafel met een juiste behandeling wordt behandeld. Het is niet gemakkelijk om zelf een tafel te lakken daarom raden wij aan om dit door een specialist te laten doen.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw industriële tafel, zowel telefonisch, per mail als bij ons op het bedrijf.