BLOG Industriele-tafels.com : Interieur bloggers aan het woord

Trend: De zwarte stalen kast in huis

De industriële kasten zijn trendy, stijlvol en opvallende verschijningen in huis! Wanneer kan je een kast een 'industriële kast' noemen? De Industriële stellingkast is minimalistisch, gemaakt van staal en vaak open, zonder deuren. Met zo'n stoere kast voeg je een opvallend accent toe aan je woonkamer of keuken of andere plek in huis. Zeker wanneer je daar de juiste accessoires aan toevoegt. Maar hoe vul je nou zo'n industriële kast? Wij geven je graag wat tips.

Ronde eettafel in huis

Je ziet ze steeds vaker verschijnen in woonmagazines en interieurblogs: De ronde eettafel. De plaatjes op Pinterest en Instagram vliegen je om de oren met stoere betonnen ronde tafels, maar ook landelijke ronde tafels. Ze zijn er in vele maten en van verschillende materialen, maar wat maakt zo'n ronde tafel nou handig in huis, behalve dat het enorm gezellig staat? 

Ik heb wat research gedaan naar deze trend en som graag de voor- en nadelen voor je op. Daarnaast vertel ik waar je de inspiratie voor jouw ronde eettafel kunt op doen en geef ik een budget tip! Lees je mee?